Sponsoring door FN Trendy

Korfbal

Het hart van FN-Trendy ligt bij een schone, verantwoorde en sportieve wereld. Korfbal is een teamsport, dat gemengd gespeeld wordt. Het is een verbroederende sport waar mensen met veel enthousiasme aan deelnemen.

FN-Trendy draagt graag zijn steentje bij en heeft ervoor gekozen om het jeugdteam van De Meervogels te sponsoren. Zet hem op voor dit seizoen jongens en meiden!
Reclamebord FN-TrendyTafeltennis

Tafeltennis is na voetbal de meest populaire sport ter wereld. De sport is door bijna iedereen te spelen bij elk weertype. Daarnaast is het ook een uitstekende oefening voor hand-oog coördinatie. Ook is het tafeltennis is een sport die uitermate geschikt is om geïntegreerd te worden gespeeld.

Wij sponsoren The Rolling Spinners, zie http://www.rollingspinners.nl/ 


Badminton

Samen met Triangle Practice en FN-Sportswear heeft FN-Trendy een badminton-team opgericht. We vinden het belangrijk dat kinderen van het basisonderwijs hun benodigde bijles en begeleiding kunnen krijgen, zodat zij meer mogelijkheden kunnen creëren voor hun eigen toekomst.

Het doel is dat de jeugdige en volwassen leden (en de ouders) binnen het sportteam elkaar op een familiaire wijze begeleiden en motiveren. De talenten worden voorzien van sportkleding met de sponsorlogo's en zullen clinics ontvangen tijdens teamdagen.

Een FT-speler in actie

Buitenstaanders kunnen bij enkele clinics/trainingen tegen een laag tarief ook deelnemen! Hoe leuk is dat!?